adidas shd 675005 black dress code roblox | Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

rare rose gold nike air max shoes for boys girls

Εισαγωγή

Όλοι εμείς στην Aractidf Sport αντιλαμβανόμαστε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής, του οράματος και της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Με σύνθημα το "Together we make Cosmos a better place", η Aractidf Sport επενδύει συστηματικά στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής με προγράμματα που υπογραμμίζουν και διευρύνουν τη adidas kids adissage fade slides sneakers women. Επιδιώκουμε να είμαστε διαρκώς κοντά στις ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες, στο περιβάλλον και να φέρνουμε τους Ανθρώπους πιο κοντά στον αθλητισμό με πολλές δράσεις. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι στο DNA της Aractidf Sport, γεγονός το οποίο είναι εμφανές από το σεβασμό που δείχνει αλλά και τη στήριξη που παρέχει σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

Aractidf Sport & αθλητισμός

Το 2019 η εταιρεία συμμετείχε και οργάνωσε ποικίλα αθλητικά δρώμενα και περισσότερους από 16 αγώνες τρεξίματος σε όλη την Ελλάδα (Μαραθώνιος Αθήνας, Ημιμαραθώνιος Κρήτης, Άλμα ζωής κα), πολλοί από τους οποίους έλαβαν χώρα για καλό σκοπό. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαμε στο kifissia run, αφιερωμένο στη στήριξη του Πανελλήνιου συνδέσμου νεφροπαθών, στον 4ο Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και σε πολλούς άλλους σημαντικούς αγώνες (Knossos Run, 10ρι του Πάρκου, Αγώνας δρόμου για την Καρδιά του Παιδιού κα). Στο Ηράκλειο της Κρήτης διοργανώθηκε εξολοκλήρου από την εταιρεία το «Heraklion Cosmos Run» συγκεντρώνοντας 10.000€, ποσό το οποίο δόθηκε για την ενίσχυση του συλλόγου «Ευ Ζω με τον Καρκίνο». Επιπρόσθετα, η Aractidf Sport σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Κίτρινη Αποστολή πραγματοποίησαν ένα σπουδαίο αγώνα μπάσκετ για καλό σκοπό, το «Hoops for Hope», όπου συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και τρόφιμα για άτομα που έχουν ανάγκη. Πολυσήμαντη είναι η συνδρομή της εταιρείας με χορηγία προς την ομάδα basket με αμαξίδια του Παναθηναϊκού, αλλά και στο ΤΕΙ Κρήτης και στις Ακαδημίες της ομάδας του ΟΦΗ, ενισχύοντας τους νέους με προσφορά αθλητικού εξοπλισμού.

 

Aractidf Sport & στήριξη σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

Η Aractidf Sport, θέλοντας να είναι κοντά σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης σε ιδρύματα και φορείς. Ειδικότερα το 2019, η εταιρεία προσέφερε ποικίλα αθλητικά είδη σε παιδιά που φιλοξενούνται στο Λύρειο ίδρυμα, στο Χαμόγελο του παιδιού, στη Στέγη Ανηλίκων Ηρακλείου και σε τρόφιμους που διαμένουν στο Κέντρο Κράτησης Νεάπολης Ηρακλείου. Σε κάθε κατάστημα μπορεί κανείς να βρει τα Κυτία της «Αγκαλιάς», τα οποία αποσκοπούν στη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη και φροντίδα παιδιών. Σε συνεργασία με το «Make A Wish», συγκεντρώσαμε το ποσό των 6.000€, φέροντας εις πέρας μια προσπάθεια να πραγματοποιήσουμε ευχές παιδιών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

nike air girls flower costume for boys

 

Οι Άνθρωποι της Aractidf Sport συμμετείχαν σε ένα run σε συνεργασία με το «Άλμα ζωής», το σύλλογο γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού, και στη συνέχεια διοργανώθηκε στα γραφεία της εταιρείας ειδικό Workshop αφιερωμένο στην πρόληψη: Μια Wellness Day στα HQs, όπου οι Cosmos Women έμαθαν για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού από τον σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι., ενώ η ημέρα έκλεισε με healthy brunch και ένα μοναδικό Yoga session. Συνεχής είναι η προσφορά ειδών ένδυσης και υπόδησης στο σύλλογο που ασχολείται με την ενίσχυση και φροντίδα των αστέγων, «Δείπνο αγάπης».

 

 

Aractidf Sport & Άνθρωποι

    • Ανάπτυξη

Βασική επιδίωξη για την Aractidf Sport είναι να καταφέρνει να διατηρεί άριστο εργασιακό περιβάλλον, προάγοντας την ομαδικότητα και την ανάπτυξη των εργαζομένων της. Ενδεικτικά, η εταιρεία το 2019 απασχόλησε περισσότερους από 500 εργαζόμενους. Συνολικά το 2019 πραγματοποιήθηκαν 390 προσλήψεις και άνοιξαν 15 νέα καταστήματα. Επίσης, 14 φοιτητές πραγματοποίησαν την πρακτική τους άσκηση σε διάφορα τμήματα της εταιρείας (HR, Finance, Marketing, IT, E-commerce κλπ), εκ των οποίων το 57,14% προσλήφθηκε στην εταιρεία.

nike jordan sixty plus size women shoes sale

 

    • Wellbeing

Επίκεντρό μας είναι οι Άνθρωποι, γι αυτό οργανώνουμε συχνά δραστηριότητες που μας κάνουν να απολαμβάνουμε το well being, την ομαδικότητα και τον αθλητισμό! Ειδικότερα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ομάδα μπάσκετ η οποία κατέκτησε την 1η θέση στους Αγώνες Εργασιακού Πρωταθλήματος Κρήτης. Παρέχει 2 πολύ σημαντικά προνόμια στους εργαζόμενους – γονείς: το «1 day early leaving» την παγκόσμια ημέρα οικογένειας και το «Parents' day off» την 1η ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς. Τα κεντρικά γραφεία διαθέτουν γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ και πινγκ πονγκ, προάγοντας τον αθλητισμό και το well being πάντα με γνώμονα το Health & Safety.

nike acg air max goadome kids clothes 2016

 

Έμπειροι συνεργάτες- γυμναστές πραγματοποίησαν Wellbeing Session στα HQs της Aractidf Sport και βοήθησαν τους εργαζόμενους να ενδυναμώσουν το σώμα και να βελτιώσουν τη στάση του σώματος εν ώρα εργασίας.

adidas nitrocharge 3.0 futsal player in america

 

Τέλος, παρέχεται σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και τις οικογένειές τους το πρόγραμμα «People Benefits», ένα πρόγραμμα με προνόμια ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη αναγκών υγείας, ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης κλπ.

 

    • Επιλογή & Εκπαίδευση προσωπικού

Η Aractidf Sport μεριμνά για την ανάπτυξη των εργαζομένων της, μέσω της επένδυσης σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, στην παροχή ίσων ευκαιριών και στη διαρκή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος. Η εταιρεία φροντίζει συνεχώς για την εκπαίδευση και επιμόρφωση των εργαζόμενων, η οποία αφορά πολλά αντικείμενα, με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα πωλήσεων, επικοινωνίας, ομαδικότητας, ηγεσίας, ανάπτυξη soft & hard skills.

adidas gazelle falabella sale today deals 2018

 

Η προσέλκυση και επιλογή των εργαζομένων γίνεται χωρίς στερεότυπα και πάντα με σεβασμό στη διαφορετικότητα.

 

Aractidf Sport & Περιβάλλον

Στην Aractidf Sport αναγνωρίζουμε την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος και έμπρακτα συμβάλλουμε ενεργά στην εξοικονόμηση των φυσικών μας πόρων, ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας στο φυσικό περιβάλλον. Η Aractidf Sport επενδύει σε ηλεκτρονικά συστήματα, προσπαθώντας να αξιοποιήσει στο μέγιστο την ηλεκτρονική επικοινωνία, τόσο εντός όσο και εκτός εταιρίας, με στόχο τον περιορισμό στο ελάχιστο δυνατόν του χάρτινου αρχείου. Το άχρηστο χαρτί περισυλλέγεται τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στο καταστήματα με σκοπό την ανακύκλωση. Ανακυκλώνουμε κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 36 τόνους χαρτιού, 1200 κιλά ηλεκτρικών συσκευών και 120 κιλά μπαταρίες.

Παράλληλα, η εταιρεία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον έχει αντικαταστήσει πλαστικές σακούλες με χάρτινες 100% ανακυκλώσιμες, τις λάμπες με ειδικές τύπου LED & τοποθετεί inverter air condition και φωτοκύτταρα σε χώρους των κεντρικών γραφείων, αποθηκών και καταστημάτων.

10 metro jordans